Hvorfor dækker tørkedækning til min OK Sommerhusforsikring kun med op til maks. 150.000 kroner?

Det er helt bevidst, at vi omtaler denne tørkedækning for en 'plaster på såret'-dækning.

Tørkedækningen er alene en økonomisk hjælp til dig som sommerhusejer i tilfælde af, at dit sommerhus bliver ramt af større tørkeskader. Der er ingen forsikringsselskaber i Danmark, der tilbyder fuld erstatning for tørkeskader.

Prisen er også meget lav: 7 kr. mere om måneden i din OK Sommerhusforsikring.

Læs mere om OK Sommerhusforsikring