Hvilke fordele får du med en OK Trailerforsikring?

Hos OK får du dækket skader på traileren, tyveri, reservedele, SOS-vejhjælp i hele Europa (det røde kort) og ekstraudstyr som f.eks. rampe og presenning – også hvis du låner traileren ud.

Læs mere om OK Trailerforsikring

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem