Dækker OK Ulykkesforsikring et fast beløb ved tandskader?

OK Ulykkesforsikring dækker alle rimelige og nødvendige udgifter til behandling af tandskader, som er en direkte følge af et ulykkestilfælde, så længe der er tegnet méndækning for den tilskadekomne og at ulykkestilfældet er dækningsberettiget.

Tyggeskader betragtes ikke som et ulykkestilfælde, og er derfor ikke dækket. Bemærk, at ulykkesforsikringen kun dækker, hvis den tilskadekomne ikke er dækket af andre steder, f.eks. af en arbejdsskade-forsikring, offentlig eller privat sygeforsikring eller kommunal tandpleje.

Læs mere om OK Ulykkesforsikring