Kan jeg betale præmien for min OK Ulykkesforsikring en gang månedligt?

Ja, alle præmier for OK's forsikringer opkræves en gang om måneden via din OK-konto, også for OK Ulykkesforsikring.​

Læs mere om OK Ulykkesforsikring

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem