Hvornår forfalder min månedlige rate på OK Varmekonto?

​Når du har en OK Varmekonto, er det et krav, at du er tilmeldt Betalingsservice. Derfor vil dit månedlige ratebeløb altid blive trukket fra din konto og forfalde til den 1. i måneden.

Læs mere om varmekonto fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem