Kan jeg se elprisen direkte på min telefon uden at åbne OK Hjem-appen?

Ja, det kan du med OK Hjem-appen. Du kan se en graf over timeprisen på el direkte på din telefons hjemmeskærm - uden at du behøver at åbne OK Hjem. Det gør du ved at tilføje en såkaldt 'widget' på telefonen.

Hvis du har en iPhone skal du gøre følgende for at tilføje en widget:

• Når du er på hjemmeskærmen, skal du holde fingeren nede indtil dine apps begynder at ryste
  • Tryk derefter på plus-ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen
  • Søg efter 'OK Hjem'
  • Vælg widget og tryk ’Tilføj widget’

Hvis du har en android-telefon, skal du gøre følgende for at tilføje en widget:

• Når du er på hjemmeskærmen, skal du holde fingeren nede på OK Hjem-appen indtil en menu dukker op
  • Vælge herefter ’widgets’ og tryk ’tilføj’