Kan man stemme på kredsmødet?

​Ja, det kan man godt. Der er opstillet PC’er ved indgangen til alle kredsmøder, og her kan du få hjælp til at stemme.

Husk at medbringe brevet fra OK med din personlige log-in-kode.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem