Hvordan finder jeg ud af, om den klub jeg ønsker at støtte, har en sponsoraftale med OK?

På Min OK under 'Profil' kan du se, om du støtter en forening eller klub. Her kan du trykke på knappen 'Skift sponsorklub' og søge efter den klub, du ønsker at støtte. Når du har fundet klubben, vælger du den og trykker herefter på 'Skift sponsorklub'.

Har du hentet OK-appen, kan du søge efter klubber og foreninger under 'Mig' og dernæst 'Støt sporten'. Tryk enten på dit OK Benzinkort, Dankort eller MobilePay, så kan du søge på klubnavn, postnummer eller by. Når du har fundet klubben, vælger du den og trykker herefter på 'Gem sponsoraftale'.

Hvis du ikke kan finde den ønskede klub, er det, fordi den ikke har en sponsoraftale med OK. Støtter du endnu ikke en klub, er du velkommen til at ringe til os på 70 10 20 3370 10 20 33 – så hjælper vi dig.

Læs mere om støt sporten