Hvordan fordobler jeg min støtte?

Du kan fordoble din støtte ved at købe el eller mobiltelefoni hos OK.

Det vil sige, at hvis du køber el eller mobiltelefoni hos OK, støtter du ikke længere kun med 5 øre pr. liter, men derimod med 10 øre pr. liter benzin eller diesel du tanker til din bil.

Køber du både el og mobiltelefoni, så kan du tredoble støtten til din klub. Så støtter du med hele 15 øre pr. liter brændstof, du tanker hos OK.​​

Læs mere om OK El her:

Privat

Erhverv

Læs mere om mobiltelefoni