Hvordan støtter jeg lokalsporten?

Du kan støtte lokalsporten med dit OK Benzinkort og via OK Appen.

Benzinkort: Du kan knytte en klub til dit OK Benzinkort, så den får støtte hver gang, du tanker. Hvis du allerede har knyttet en klub til dit kort, kan du se hvilken på Min OK under menupunktet 'Profil'. Hvis du endnu ikke støtter en klub, kan du ringe til os på 70 10 20 3370 10 20 33 – så hjælper vi dig.

App: Du kan tilføje dit OK Benzinkort i appen og se hvilken klub, du støtter. Her er det også muligt at skifte klub eller tilknytte én, hvis du endnu ikke støtter. Du vælger klub under 'Mig' og dernæst 'Støt sporten', hvor du trykker på dit kort. Trykker du på 'Vælg forening' kan du søge efter den klub, du ønsker at støtte. Når du har fundet klubben, vælger du denne og trykker herefter på 'Gem sponsoraftale'.

Det er også muligt at støtte lokalsporten, når du betaler med MobilePay eller Dankort via appen. Du vælger, hvilken klub du vil støtte på samme måde som benzinkortet.

Bonus info: Du kan tredoble støtten til din klub​, hvis du også har OK El og OK Mobil​.​​​​

Bestil et OK Benzinkort her