Jeg vil gerne støtte en anden klub, end den jeg har støttet hidtil. Hvad gør jeg?

​Du kan ændre hvilken klub, du støtter ved at logge ind på Min OK, og klikke ind på Profil.

Her står der hvilken klub, du støtter lige nu. Klik på 'Skift sponsorklub' og søg efter den klub, du ønsker at ændre din støtte til.

Hvis dit OK Benzinkort er tilknyttet OK's app, eller hvis du støtter med Dankort eller MobilePay i appen, kan du i appen under 'Mig' > 'Sponsorstøtte' selv vælge den klub, du ønsker at støtte.

Er klubben du ønsker at støtte ikke på listen, er det fordi, de ikke har en sponsoraftale med OK. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på tlf. 70 10 20 3370 10 20 33.

Støt sporten med OK