Hvad gør jeg, hvis mit varmepumpeanlæg pludselig går i stå?

​Når varmepumpeanlægget​ er købt hos OK og er blevet installeret, kommer en servicetekniker forbi og sørger for at opstarte og regulere anlægget. Du får ved samme lejlighed en gennemgang af varmepumpen og betjeningsmulighederne. Du får også en brugsvejledning med fejlkoder, som kan bruges som hjælp, hvis anlægget skulle gå i stå.

Har du en serviceaftale med OK, kan du enten få hjælp over telefonen, men vi kan også sende en servicetekniker ud til din adresse. Hvis der er tale om et almindelig strømsvigt, vil varmepumpen huske dine tidligere indstillinger og starte selv, når strømmen kommer igen.

Læs mere om OK Varmepumpeservice