Hvordan aflæser jeg mit OK Nærvarme-forbrug på varmemåleren?

Hvis du har OK Nærvarme, betaler du kun for den varme, du bruger. Dit varmeforbrug aflæses på din varmemåler, og det er vigtigt, at du følger dit forbrug løbende, gerne en gang månedligt, og holder det op imod det estimat, du fik, da din varmepumpe blev installeret.

Når du får en varmepumpe med OK Nærvarme, bliver den altid leveret med en Kamstrup-varmemåler. Din måler vil altid sidde ovenpå varmepumpens inde-del eller på de rør, der er forbundet med den del af installationen.

I videoen herunder kan du se, hvordan du let aflæser dit forbrug på varmemåleren.