OK sponsorerer candbilen hos AU

Virksomheder der ligger i udkanten af de større byer, har ofte besvær med at tiltrække studentermedhjælpere, fordi det er besværligt at komme til og fra arbejde. Men en ny delebilsordning, candbilen, gør det nu nemmere for de studerende at komme frem og tilbage.

Brug Candbilen til og fra arbejde

Candbilen er en bil, som studerende, der er medlem af Cand-netværket, kan benytte til transport til og fra deres studierelevante jobs. På den måde bliver det mere attraktivt for de studerende at tage studiejobs, der ligger udenfor de større byers grænse.

OK er med som samarbejdspartner for candbilen i to år.

Cand arbejder for at bygge bro

Det er Cand, som er et Talent Management-bureau, som arbejder med rekruttering og udvikling af studerende, der står bag initiativet sammen med OK.

Cand arbejder for at bygge bro mellem de studerende og virksomheder. De mener, at både de studerende og virksomhederne kan have stor gavn af hinanden, og blandt andet derfor vil de gerne hjælpe til med at bringe dem tættere.

De fleste af de studerende, der en del af Cand, bor i Aarhus, Aalborg og Kolding, og en del af vores partnervirksomheder har base et stykke udenfor de større byer.

Det et godt, lokalt initiativ, som gør en forskel i de studerendes dagligdag
Thor Folmann Krarup, produktchef for e-mobilitet hos OK

Studiejobs er vigtige for at forebygge ledighed

Initiativet med Candbilen er en måde hvorpå, man kan arbejde med at mindske problemet med at få færdiguddannede akademikere i arbejde.

Hvis du har haft et studiejob, øger det nemlig din chance for at komme i job efter endt studie.

OK medarbejdere
top