COVID19: Pas på hinanden – også på tankstationen

I disse tider skal vi passe på hinanden, det er vi meget bevidste om hos OK. Derfor har sikkerheden førsteprioritet, både når det gælder vores kunder og vores medarbejdere på tankstationerne. Læs her mere om, hvad man skal være opmærksom på i forhold til COVID19, når man besøger vores tankstationer.

Vi opfordrer til at følge retningslinjerne

Udbruddet af COVID19 betyder, at vi hos OK tager de nødvendige forholdsregler for at forebygge og begrænse smittespredning på vores tankstationer. På den baggrund følger vi udviklingen af COVID19 tæt og imødekommer efter bedste evne myndighedernes anbefalinger.

Derfor opfordrer vi først og fremmest alle vores kunder til at følge de almene retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Det er i den sammenhæng en god idé at vaske hænder og bruge håndsprit, så vidt det er muligt både før og efter et besøg på tankstationen.

Samtidig beder vi om, at man holder afstand til hinanden. Det glæder både i forhold til andre kunder og til medarbejderne på tankanlæggene, ved vaskehallerne og i OK Plus-butikkerne .

Ekstra fokus på rengøring

Rengøring er vigtigt for at begrænse smitte. Derfor har vi bedt vores tankpassere og forhandlere om at rengøre mere intensivt, end de plejer. Det gør de særligt med fokus på de steder på tankanlægget, hvor vores kunder er i direkte kontakt. Det drejer sig f.eks. om tankpistolen, ved skærme, på alle knapper og ved betalingsanlægget.

Samtidig er vi i gang med løbende at opsætte informationsskilte på vores tankanlæg og ved vaskehallerne, hvor vi opfordrer til, at man husker at bruge plastikhandsker, mens man opholder sig på tankstationen.

Illustration af tommel op

Brug OK's app

For helt at undgå at komme i kontakt med betalingsanlægget er det en klar anbefaling, at man som kunde henter OK’s app og bruger den som betalingsmiddel. Både når man tanker bilen, og når man benytter vaskehallen.

Du kan betale med både OK Kort, Dankort eller MobilePay i OK's app.

Kom igang med OK's app her

Kvinde bruger OK-appen i bil

Plastikhandsker

Nogle gange kan man som kunde desværre opleve, at der ikke er plastikhandsker på vores tankstationer, selvom vi har stort fokus på netop at sikre, at der er handsker nok til alle.

Det skyldes desværre, at vi flere steder har oplevet store problemer med, at der ”hamstres” plastikhandsker, som forsvinder hurtigt efter, at der er fyldt op. Derfor kan vi desværre ikke love, at der altid er plastikhandsker på stationerne.

Vi håber, at denne uheldige tendens vil stoppe, da vi har svært ved at følge med. Samtidig er det meget uhensigtsmæssigt for sikkerheden på stationerne, da vi forsøger at hjælpe de kunder, der ønsker at sikre sig ved at benytte handsker.

Særlige retningslinjer i alle OK Plus-butikker

I alle OK Plus-butikkerne gælder der også særlige regler, som sikrer, at du stadig kan få en frisklavet sandwich, en varm kop latte eller en kold vand. Det betyder blandt andet, at der er diskretionslinjer ved kassen, ekstra rengøring og mange andre gode initiativer, som du kan se her.

Se OK Plus’ initiativer

Pas godt på jer selv og hinanden.

OK

Salgsdisk i OK Plus-butik
top