Støt sporten hos OK

Du kan støtte din lokale klub eller forening, når du tanker hos OK. Både dit benzinkort, din elaftale og mobilpakke kan give støttekroner i kassen hos klubberne.

Støt sporten med dit OK Benzinkort

Hver gang du tanker brændstof på dit OK Benzinkort, så støtter vi sporten med 5 øre pr. liter, til den klub du har valgt. Der er mere end 1.500 klubber at vælge imellem.

Få et OK Benzinkort

Støt sporten med et OK Benzinkort

Støt din lokale klub med OK’s app

Med OK’s app kan du nemt støtte din lokale klub. Log ind i appen og vælg din forening, så støtter du automatisk med 5 øre/liter, hver gang du tanker — uanset om du betaler med MobilePay, dit OK Benzinkort eller Dankort i appen.

Læs mere om OK's app

Brug appen når du tanker og vasker bilen

Få billig el og støt sporten

Husk at hvis du bestiller el fra OK, så fordobler vi støtten til din klub. Så i stedet for 5 øre støtter du med hele 10 øre pr. liter benzin og diesel, du tanker med dit OK Benzinkort. Det tager kun 3 minutter at skifte til el fra OK.

Læs om el fra OK

Få bonus fra Coop

Familie sidder i sofa med ipad

OK støtter lokalt i hele Danmark

OK er et danskejet, lokalt selskab. Det betyder bl.a., at vi er ejet af danskerne selv, og at vi hvert år støtter over 1.500 lokale klubber og foreninger i Danmark

Se hvordan du støtter lokalt

OK støtter sporten - få et OK Benzinkort

Vidste du, at du og OK bl.a. støtter

  • sportsklubber inden for mange idrætsgrene
  • dyreværnsorganisationer
  • velgørende organisationer
  • humanitære organisationer
  • garder
  • motorklubber
  • mere end 1.500 klubber og foreninger
top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem