Flere OK-kort gav EGIF ekstra kroner i klubkassen

Erritsø Gymnastik- og Idrætsforening har øget antallet af nye OK-kort, så endnu flere støtter deres forening, hver gang de tanker, uden det koster ekstra. På samme måde kan din klub eller forening også få mere i sponsorstøtte.

69.513,58 kroner.

Så stort var beløbet, som Erritsø Gymnastik- og Idrætsforening fik i sponsorstøtte i april. Det viser, at foreningen har været god til at gøre flere opmærksomme på sponsoraftalen med OK.

I de seneste to år er der oprettet 218 nye OK Kort, der alle har valgt at støtte EGIF. Det bliver hurtigt til mange penge.

Og frem til og med maj 2022 gav OK alle eksisterende sponsormodtagere med en sponsoraftale 30 % ekstra i sponsorstøtte for at hjælpe klubberne og foreningerne igennem coronakrisen.

Støt sporten
Vi deler pengene ud til vores syv afdelinger. Der er flere af dem, der i år har måttet aflyse arrangementer, så det er gode penge for foreningen
Kurt Hansen, hovedkasserer i Erritsø Gymnastik- og Idrætsforening

Sådan gør de 

Foreningen har i mange år altid sendt to voksne medlemmer afsted til den lokale brugs, hvor den ene står ved OK-tanken, og den anden får plads inde i SuperBrugsen, hvor de spreder budskabet om den lokale sponsoraftale sammen med kundekonsulenten fra OK.

De gør også meget ud af at fortælle om OK El, som giver endnu flere penge i klubkassen.

Det har de også gjort

I de seneste år har de også haft en kundekonsulent fra OK med til stævner, hvor der har været flere tilskuere samlet. Der har kundekonsulenten stået i forhallen ved centret, hvor han var klar til at oprette OK Kort, og det har haft stor effekt.

Derudover har foreningen i coronaperioden reklameret for sponsoraftalen i deres eget klubblad, der ryger ud til 1.800 husstande, og så har de et OK-reklamebanner allerøverst på deres hjemmeside.

Fodboldpiger står sammen som et hold på banen
Vi havde kundekonsulenten ude til en gymnastikopvisning og til et fodboldstævne. Det er en rigtig god idé, og det vil vi fortsætte med
Kurt Hansen, hovedkasserer i Erritsø Gymnastik- og Idrætsforening

Her er tre ting, der har givet Erritsø G & IF flere OK Kort

Kundekonsulent ved klubbens stævner

Voksne medlemmer ved OK-tankstationen og i Brugsen

OK-reklamebanner i klubblad og på hjemmeside

Interesseret i en sponsoraftale?

Med et OK Kort kan dine medlemmer støtte din klub og forening med 5 øre, hver gang de tanker en liter brændstof. Og når der første gang er tanket 500 liter, får din klub eller forening en ekstra bonus på 200 kr.

Bliver dine medlemmer også elkunder hos OK, fordobler vi støtten til 10 øre pr. liter, hver gang de tanker.

Sådan får du en sponsoraftale

top