Usædvanlige tider kræver usædvanligt gode nyheder

Vi ved, at mange klubber og foreninger er udfordret i den her særlige coronatid. Sammen med vores forhandlere har vi nemlig bestemt os for at give 30% ekstra i sponsorstøtte til alle klubber og foreninger, der har en benzinkortaftale med os.

Ekstra støtte på næste afregning

Vi tror på, at lokalsporten spiller en afgørende rolle i Danmarks lokalsamfund. Og vi ved af erfaring, at mange klubkasser er udfordret efter flere ugers aflyste stævner og arrangementer.

Derfor får alle eksisterende sponsormodtagere med en benzinkortaftale nu 30% ekstra i sponsorstøtte det næste år gældende fra juni 2020 til og med maj 2021.

Støt din klub eller forening

Få et OK Benzinkort eller hent OK’s gratis app i App Store og Google Play. Så kan du støtte din lokale forening, hver gang du tanker.

 

          

Til klubber: Afregningen sker som altid

Du skal ikke gøre noget. Er din sponsoraftale tilknyttet en OK-forhandler, får du afregningen fra forhandleren. Som det plejer, støtter forhandleren her med den ene halvdel af beløbet. Den anden halvdel giver vi, og så lægger vi nu 30% oveni i det samlede regnestykke.

Klubber og foreninger, som ikke er tilknyttet en OK-forhandler, bliver afregnet som sædvanligt – bare med 30% ekstra oveni.

Er du i tvivl om noget som helst, så ta’ fat i os på sponsor@ok.dk

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem