Energien er tilbage i de danske foreninger og klubber!

Vi ved, at mange foreninger og klubber har været udfordrede af nedlukninger i det seneste år. Sammen med vores forhandlere har vi bestemt os for at give 30% ekstra i sponsorstøtte til alle klubber og foreninger, der har en benzinkortaftale med os.

Ekstra støttekroner det næste år

Vi tror på, at foreningsliv og fællesskaber giver energi til Danmarks lokalsamfund. Og vi ved, at mange foreninger og klubber har været udfordret af nedlukninger i det seneste år.

Derfor får alle eksisterende sponsormodtagere med en benzinkortaftale nu 30% ekstra i sponsorstøtte det næste år gældende fra juni 2021 til og med maj 2022.

OK giver 30 % ekstra

Støt din klub eller forening

Få et OK Benzinkort eller hent OK’s gratis app i App Store og Google Play. Så kan du støtte din lokale forening, hver gang du tanker.

 

          

Til klubber: Afregningen sker som altid

Du skal ikke gøre noget. Er din sponsoraftale tilknyttet en OK-forhandler, får du afregningen fra forhandleren. Som det plejer, støtter forhandleren her med den ene halvdel af beløbet. Den anden halvdel giver vi, og så lægger vi nu 30% oveni i det samlede regnestykke.

Klubber og foreninger, som ikke er tilknyttet en OK-forhandler, bliver afregnet som sædvanligt – bare med 30% ekstra oveni.

Er du i tvivl om noget som helst, så ta’ fat i os på oksponsor@ok.dk

top