Få sponsorkroner i klubkassen hvert år

OK støtter mere end 3.000 klubber og foreninger. Med en OK-sponsoraftale kan din klub tjene kroner i klubkassen, hver gang dine medlemmer tanker bilen. Se, hvordan du nemt kommer i gang her.

Nu støtter vi dobbelt med OK's app

Nu er der godt nyt til alle klubber og foreninger. I kan nemlig få 10 øre pr. liter, når jeres medlemmer tanker med OK's app. Betaling med appen er dobbelt så nemt og giver dobbelt så godt i klubkassen. Så det er bare at få jeres medlemmer i gang.

Se hvordan man støtter med OK's app her

Tanker medlemmerne med OK Kort, støtter de fortsat med 5 øre pr. liter.

Sådan får du kroner i klubkassen

Vi har lavet tre videoer, der helt enkelt forklarer dig, hvordan din klub eller forening får støtte fra OK, og hvordan dine medlemmer og andre interesserede nemt kommer i gang med at støtte med OK-appen eller et OK-kort.

Se videoerne

Kvinde med mobiltelefon OK-appen

Støt med OK’s app eller OK Kort

Vi giver 5 øre pr. liter, dine medlemmer tanker – og ekstra 200 kr., første gang medlemmet har tanket 500 liter. Dine medlemmer kan støtte med Dankortet i OK’s app eller et OK Kort.

Få ekstra kroner i klubkassen

Dreng spiller badminton i hal

Case: Sådan har EGIF fået flere kroner i klubkassen

EGIF fik intet mindre end 69.513,58 kr. i klubkassen i april måned. Det gjorde de, fordi de har formået at øge antallet af nye OK-kort, så endnu flere støtter deres forening, hver gang de tanker hos OK.

Sådan har EGIF gjort

 

Få ekstra kroner med en udvidet aftale

Du kan også få en udvidet sponsoraftale med OK. Så kan dine medlemmer fordoble støtten til din klub. Bliver dine medlemmer elkunder hos OK, fordobler vi nemlig støtten til 10 øre/liter. 

Søg sponsoraftale her

Brug for sponsormaterialer?

Har du brug for nye materialer, kan du bestille både A3-plakater og brochurer her. Send en e-mail til sponsormateriale@ok.dk og bestil de sponsormaterialer, din klub har brug for.

Du kan også bestille en OK-annonce til dit klubblad. Så leverer vi en annonce, som fortæller, hvordan dine medlemmer støtter din klub.

Piger spiller fodbold foran mål

Din forening kan også få støtte fra lokale virksomheder

Med et OK Erhvervskort kan lokale virksomheder støtte jeres klub eller forening med 5 øre pr. liter, hver gang firmabilen bliver tanket.

Det er nemt og enkelt at komme i gang, og nedenfor kan du hente en PDF, som du kan dele med virksomheder i dit lokalområde. I PDF’en fortæller vi om fordelene ved OK Erhvervskort, og hvordan de kommer i gang med at støtte.

Sådan støtter virksomheder din forening

Fodboldpiger står sammen som et hold på banen
top