OK Plus gør det nemt

OK Plus er en kæde af convenience-butikker, der er til for dig, som ønsker at spare tid og energi. Vores butikker tilbyder et stort udvalg af varer, der dækker dine spontane behov såvel som de små daglige indkøb.

Find din nærmeste OK Plus-butik

Alt det du lige står og mangler

OK Plus-butikkerne bestræber sig på at gøre det nemt for dig som kunde at købe lige præcis det, du står og mangler.

Kiosk- og dagligvarer

Food to go

Bake-off

Pakkeshop

Kaffe

Sortiment hos OK Plus

Sortimentet hos OK Plus-butikkerne opdateres og udvikles hele tiden i tæt samarbejde med vores leverandører, og vores fokus ligger på fornyelse, kvalitet, bæredygtighed og konkurrencedygtige priser.

Gå til OK Plus' hjemmeside

Salgsdisk i OK Plus-butik

OK Plus har tilsluttet sig branchens 13-punktsplan mod fedme, og vi arbejder på, at sortimentet løbende udvides med produkter, der kan leve op til nøglehuls- og fuldkornsmærkning – tiltag der giver dig sunde alternativer.

Hvad har du lyst til i dag? Du finder det garanteret i OK Plus-butikken:

Vores OK Plus-butikker har et lækkert kaffekoncept, og kaffen er både Fairtrade- og økologicertificeret. OK Plus tilbyder både Baresso Go! og Peter Larsen kaffe, der er friskmalet og brygget ved rette temperatur og tryk, som giver den samme gode smagsoplevelse, uanset hvor i landet du tanker kaffe.

Der anvendes også frisk mælk, og du kan naturligvis få de lækre mælkebaserede kaffevarianter som latte og cappuccino. Og er du ikke til kaffe, indgår der i konceptet også lækker chokolade og kvalitets-te.

Når du er sulten på farten og får lyst til et mellemmåltid, er OK Plus-butikken det helt rigtige valg. Du kan få alt fra franske hotdogs, focaccia og panini til sunde alternativer som friske sandwich, pastasalater og grønne salater.

I OK Plus-butikken finder du et begrænset men nøje udvalgt sortiment af dagligvarer som brød, mælk, dybfrostretter og diverse kolonialvarer – og vi har åbent fra tidlig morgen til sen aften - så det er nemt at få det, du lige står og mangler.

I OK Plus-butikken kan du få lækkert frisk brød, wienerbrød og kage. I hovedparten af Plus-butikkerne færdigbager vi regelmæssigt bake-off brød i løbet af dagen, så i mange tilfælde får du bagværk, der er friskere end hos den lokale bager.

Du kan selvfølgelig også få alle de ting, du normalt ville gå i kiosken efter: tobak, aviser, ugeblade, snacks, gaveartikler, Danske Spil, osv. Så med et stop i en OK Plus-butik på vej hjem fra arbejde behøver du ikke gå i kiosken, når du er kommet hjem.

OK Plus er altid lige i nærheden, når du skal sende eller afhente en pakke. Du kan sende og afhente pakker i butikkens lange åbningstid, typisk fra tidlig morgen til sen aften.

OK Plus har aftaler med alle populære pakkeselskaber i Danmark. OK Plus sender og modtager pakker fra GLS, Bring og DAO. Enkelte steder også med PostNord, UPS og DHL.

Find din nærmeste OK Plus-butik

I OK Plus-butikken finder du også en række forskellige plejeprodukter til din bil. OK Plus fører plejeprodukter fra blandt andet Basta, Turtle og Sonax.

Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at alle OK Plus-butikker fører alle mærker.

top