Hvor lang tid går der, fra man bestiller et ekstra kort/erstatningskort, til man har det?

Der går 5-8 hverdage fra man har bestilt et ekstra kort og/eller erstatningskort, til man modtager det.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem