Hvordan ændrer jeg Betalingsservice-aftalen, hvor pengene bliver trukket til benzinkort?

På selvbetjeningen Min OK kan du tilmelde din konto til Betalingsservice eller se, om den allerede er tilmeldt.

Bemærk, hvis du ønsker at ændre den konto, som din Betalingsservice-aftale er tilknyttet, så skal du kontakte din bank.

​Kontakt os på 89 32 24 5289 32 24 52, hvis du har nogen spørgsmål.

Gå til Min OK