Jeg er flyttet og skal have ændret adressen på mit benzinkort, hvad gør jeg?

Har vi dit korrekte cpr-nummer i vores system, modtager vi automatisk besked via cpr-registret, når du ændrer din adresse.

Alternativt kan du meddele os din adresseændring via e-mail til ok@ok.dk, telefonisk på 89 32 24 5289 32 24 5289 32 24 52, eller per brev til nedenstående adresse:

OK a.m.b.a.

Åhave Parkvej 11

8260 Viby J