Kan jeg få et ekstra benzinkort på samme konto?

​Ja, du kan sagtens bestille et ekstra kort til en eksisterende konto.

Når du har flere kort tilknyttet den samme konto, afregnes der samlet.

Du kan bestille et ekstra benzinkort ved at logge ind på Min OK.

Log ind på Min OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem