Kan jeg få et nyt benzinkort?

Ja, det kan du.

Hvis du har mistet dit OK Benzinkort, eller der er problemer med dit kort, kan du spærre dit gamle benzinkort og erstatte det med et nyt inde på Min OK​.

Når du er logget ind på Min OK, kan du under menupunktet 'Benzinkort' finde 'Spær og erstat kort', hvor du kan bestille et nyt OK Benzinkort.

Du vil så i løbet af 6-8 arbejdsdage modtage et nyt OK Benzinkort med samme pinkode.

Log ind på Min OK