Hvorfor er benzinpriserne ikke altid de samme over hele landet?

OK's listepris på benzin og diesel​ - dvs. den vejledende udsalgspris på benzin og diesel - er den samme over hele landet. Men i sidste ende er det altid den lokale forhandler ude på den enkelte tankstation, der fastsætter den brændstofpris, du tanker til.

Konkurrencen er ofte hård, der hvor de konkurrerende tankstationer ligger tæt. Sættes prisen ned på én station, følger nabostationen ofte med. Brændstofprisen bestemmes derfor af den lokale konkurrence.

Se OK's benzinpriser