Aftaler olieselskaberne priser?

Nej, olieselskaberne aftaler ikke priser.

At selskabernes priser alligevel er nogenlunde de samme, skyldes, at vi køber ind til samme priser på det internationale marked - for Danmarks vedkommende Rotterdam-noteringen.

Derudover betaler vi samme stats- og miljøafgifter for produkterne. OK's billige priser afhænger derfor udelukkende af, at vi har lavere omkostninger i forhold til vores konkurrenters bemandede stationer.

Se gældende benzinpriser