Hvordan udregnes mine acontoopkrævninger på min elfaktura?

​Der er 4 acontoopkrævninger for el på et år. De bliver udregnet i 4 lige store dele ud fra dit årsforbrug af el, og faktureret til den aktuelle elpris for den måned, elfakturaen bliver dannet.​

Læs mere om el fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem