Kan jeg få det lavet sådan, at min elregning fra OK forfalder til den 1. i måneden?

OK fakturerer altid el mellem d. 1. og 15. i måneden.

Men hvis du tilmelder din elfaktura til Betalingsservice, så vil pengene altid først blive trukket til den 1. i en måned.

Læs mere om el fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem