Hvad skal jeg gøre, hvis mit elforbrug ændrer sig?

Hvis dit elforbrug ændrer sig væsentligt, skal du meddele det til OK. Du kan kontakte os på tlf. 89 32 24 3389 32 24 33 eller på ok@ok.dk, hvis dit elforbrug ændrer sig.

Elforbruget ændrer sig typisk når f.eks. børnene er flyttet hjemmefra, eller hvis du har fået installeret en varmepumpe eller solceller, så elforbruget afviger væsentligt i forhold til dit hidtidige forbrugsmønster.

Læs mere om el fra OK