Hvad skal jeg gøre, hvis der er strømafbrydelse?

Hvis du oplever, at strømmen er gået kan det have mange årsager. Strømafbrydelser kan være både planlagte afbrydelser og uplanlagte strømsvigt. Du kan se driftsinformation for elnettet i Danmark på et kort og se, om der skulle være strømafbrydelse i dit område.

Når strømmen er gået, kan du starte med at tjekke, om det kun er på din adresse, eller om andre oplever det samme. Er der lys hos naboen eller gadelys?

  • Strømmen er kun gået hos mig: Når der kun er strømsvigt hos dig, så tjek dit eget relæ eller sikringerne. Er relæet slået fra eller sikringer, der er sprunget?
  • Strømmen er gået flere steder: Hvis der mangler lys og strøm flere steder, så brug kortet med driftsinformation til at se, om der er driftsforstyrrelser for el nær dig. Indtast vejnavn i søgefeltet på driftsinfo-kortet for at påbegynde en søgning.

Hvis strømmen er gået flere steder, men det er ikke registreret på kortet med driftsinfo, så ring til din elleverandør. Det varer sommetider lidt tid, før en strømafbrydelse registreres på kortet over driftsforstyrrelser af elnettet.

Se driftinfo for el i Danmark

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

Andre spørgsmål og svar om el

top