Hvem er mit netselskab på el?

​Dit netselskab er det selskab, der i dit lokalområde ejer de kabler, der transporterer el fra producenten til din stikkontakt.

Du kan frit vælge elleverandør, uanset hvilket netselskab der leverer el i dit område. Og uanset hvilken elleverandør du vælger, så er kvaliteten og forsyningssikkerheden for din el den samme.

Søg på din adresse og klik umiddelbart ved siden af den røde markør på kortet, så kan du se netselskabet for adressen.

Bemærk, vi anbefaler, at du bruger computer - frem for tablet eller mobiltelefon - når du benytter kortet til at finde dit netselskab.

Læs mere om el fra OK