Hvorfor er der forskel på elprisen vest og øst for Storebælt?

Der kan være forskel på elprisen på samme måde som der er forskel på kvadratmeterpriser, alt efter hvor du bor. Det skyldes blandt andet, at der er begrænsninger i kabelforbindelsen, der transporterer din el.

For eksempel er der flest vindmøller vest for Storebælt i Danmark. Og der er ikke altid mulighed for at transportere el via kabelforbindelsen til øst for Storebælt. Derfor er elpriserne generelt lidt højere øst for Storebælt. Forskellen er i gennemsnit kun én øre pr. kWh i løbet af en dag.

Med OK's elprisberegner kan du se din elpris, hvis du vælger el fra OK.

Prøv OK's elprisberegner