Information til kunder og samarbejdspartnere ift. COVID19

Kan jeg skifte elselskab, hvis jeg bor til leje?

Ja, det kan du godt - du kan også skifte elselskab, når du bor til leje. Alle der har en el-måler kan skifte elselskab - og det er gratis at skifte. Du kan selv vælge både din el-leverandør og elprodukt.

Vælger du OK som elselskab kan du bl.a. holde øje med dit elforbrug på selvbetjeningen Min OK døgnet rundt, året rundt. Du betaler ikke noget abonnement eller gebyrer og du kan få en årlig Coop-bonus.

Læs mere om el fra OK