Kan jeg støtte sporten med en elaftale hos OK?

Ja, det kan du. Har du et benzinkort hos OK og i forvejen støtter en sportsklub, kan du med en elaftale støtte sportsklubben med yderligere 5 øre pr. liter brændstof, du tanker. Dog skal du tjekke med klubben, om de har en aftale med OK om, at de også bliver støttet via elaftaler.

Kontakt os på tlf. 89 32 24 3389 32 24 33, hvis du ønsker at støtte sporten med din el-aftale, eller hvis du har spørgsmål.

Støt sporten med el fra OK