Hvornår udbetales elafgiftsrefusion?

Elafgiftsrefusionen er en godtgørelse, du modtager for elafgiften på den strøm, du bruger til opladning af din elbil eller plug-in hybrid via din OK ladeboks i hjemmet. Elafgiftsrefusionen udbetales bagudrettet på månedlig basis og udgør 94,625 øre pr. anvendt kWh, hvilket er det beløb, OK har valgt at betale tilbage.

Se hvornår du får udbetalt elafgiftsrefusion

Hvordan udbetales elafgiftsrefusionen?

Det er heldigvis nemt og enkelt at få udbetalt elafgiftsrefusion. Det sker nemlig automatisk på månedlig basis, når du vælger en ladeløsning hos OK og samtidig har en elaftale hos os.

Læs alt om elafgiftsrefusion

Hvad kræves for at få refusion?

OK giver automatisk elafgiftsrefusion, hvis du har et aktivt abonnement på din OK Ladepakke og en elaftale fra OK – uanset om du har købt en ladeboks eller lejet en ladeboks. Du skal intet gøre selv.

Undtagelser:

Hvis du i forvejen får reduceret elafgift, kan vi ikke tilbyde refusion. Det betyder, at det ikke er muligt at få elafgiftsrefusion, hvis du har egen husstandsvindmølle, jordvarme, elvarme, solceller m.v.

Hvor kan jeg se min refusion?

På fakturaen for dit ladeboksabonnement kan du se, hvad du har fået udbetalt i elafgiftsrefusion fra OK. Du kan altid se dine fakturaer på Min OK.

Mere om elbil opladning