Hvordan bekræfter jeg min betaling med sms+kode?

I NemID-vinduet kan du nederst trykke på knappen ’sms+kode’. Hvis du allerede har opsat denne funktion, vil du her blive bedt om at indtaste dine koder.

Hvis du ikke har opsat sms+kode-funktionen, kan du komme videre her. Her kan du opsætte din egen personlige kode til dit betalingskort. Koden skal bestå af minimum 6 karakterer. Fremover kan du så bekræfte dine betalinger med denne personlige kode samt en engangskode, du modtager på sms. Husk at du skal bekræfte din identitet med NemID, når du opretter din personlige kode.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min personlige kode?

Læs mere om betaling af fyringsolie