Hvordan er jeg sikker på at kunne modtage mms'er?

Hvis du har problemer med at modtage mms'er, kan du prøve at sende en mms fra dit eget nummer til dit eget nummer.

Kan du modtage den mms, er der ingen fejl i dine opsætninger. Det tyder på, at det måske er afsenderens opsætning, der er problemer med.

Sådan gør du, hvis du ikke er tilmeldt mms

Kan du ikke modtage en mms, skal du logge ind på Min OK Mobil og tilmelde dig mms og følge guiden. Husk at slukke og tænde telefonen, når du har ændret opsætningen.

Hvis du har en smartphone, er det ikke muligt at modtage automatiske opsætninger på din telefon. Det betyder, at du manuelt må opsætte telefonen til at modtage mms.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Ring til OK Mobils kundeservice på tlf. 70 10 20 22, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Gå til Min OK Mobil

Læs mere om OK Mobil