Hvor meget data skal jeg have i min mobilpakke?

​Det er naturligvis individuelt, hvor meget data man bruger på sin mobiltelefon. På de fleste smartphones kan du gå ind i telefonens indstillinger og se, hvor meget data du har brugt. På den måde kan du få en ide om, hvor meget data der skal være i den mobilpakke, der passer bedst til dig og dine behov.

Du kan også afprøve OK Mobils mobilguide, og få vores anbefaling til, hvilken mobilpakke eller mobilt bredsbåndspakke, der vil passe til dit forbrug af taletid og data.

Prøv OK Mobils mobilguide

Sådan ser du dataforbruget på din smartphone

Sådan ser du dataforbruget på iPhone:

1. Gå ind under Indstillinger
  2. Tryk på Mobil
  3. Scroll ned og se Forbrug af mobildata

Sådan ser du dataforbruget på Android:

1. Gå ind under Indstillinger
  2. Tryk på Dataforbrug

Se hvor meget du kan surfe med 1 GB data

Se OK Mobils pakker