Har du brugt alt indhold i din mobilpakke fra OK Mobil?

Har du brugt al din data - og eventuelt Bonus Data - så sender vi dig en sms, og giver dig mulighed for at tilkøbe ekstra data.

Dataforbrug derudover koster ikke ekstra, men hastigheden sænkes til 64 kbit.

Vær opmærksom på, at f.eks. overtakserede sms'er ikke er automatisk inkluderet i din mobilpakke, så OK Mobil anbefaler, at du også tilmelder Automatisk Optankning.

Læs mere om Automatisk Optankning

Tilmeld Automatisk Optankning på Min OK og undgå negativ saldo

Du kan selv tilmelde Automatisk Optankning på dit betalingskort på Min OK på siden 'Betaling', ved at redigere dit betalingskort og aktivere Automatisk Optankning.

Gå til Min OK

Har du brug for en større mobilpakke?

Du kan selv ændre din mobilpakke ved at logge ind på Min OK og gå til siden 'Skift pakke'. Du kan skifte pakke så ofte du vil hos OK Mobil, det koster ikke noget at skifte og kan godt gøres midt i en måned. Skiftet sker med det samme.

Du betaler blot forskellen til en dyrere pakke, eller får eventuelt penge tilbage på din OK Mobil-konto, tilsvarende de resterende dage af måneden ved næste månedsskifte.

Gå til Min OK