Har du brugt alt indhold i din mobilpakke fra OK Mobil?

Har du brugt mere taletid,​​ end du har til rådighed i din mobilpakke hos OK Mobil, så lukkes telefonen ned for udgående opkald. Du kan dog stadig modtage opkald og sms, hvis du befinder dig i Danmark.

Dataforbrug udover pakken koster ikke ekstra hos OK Mobil, men hastigheden sænkes til 64 kbit.

Vær opmærksom på, at overtakserede sms'er ikke er automatisk inkluderet i din mobilpakke, så OK Mobil anbefaler, at du også tilmelder Automatisk Optankning.

Læs mere om Automatisk Optankning