Har du sendt overtakserede sms'er fra din OK Mobil-pakke?

Overtakserede sms'er betales ikke via dit normale pakkeindhold – men udover mobilpakken – derfor er det en god løsning at være tilmeldt OK Mobils 'Automatisk Optankning', så du sørger for, at der hele tiden er penge på din OK Mobil-konto til dette.

F.eks. hvis du vil stemme i et tv-program eller donere penge til velgørende organisationer via overtakserede sms'er.

Mere om Automatisk Optankning