Har du sendt overtakserede sms'er fra din OK Mobil-pakke?

Overtakserede sms'er bruges ofte,  hvis du f.eks. vil stemme i et tv-program eller donere penge til velgørende organisationer. Typisk skal du sende en sms med en kort besked til et firecifret nummer, så donerer du et forudbestemt beløb til organisationen bag.

Overtakserede sms'er betales ikke via dit normale pakkeindhold – men udover mobilpakken – derfor er det en god løsning at være tilmeldt OK Mobils 'Automatisk Optankning', så du sørger for, at der hele tiden er penge på din OK Mobil-konto til dette.

Mere om Automatisk Optankning