Hvad er ikke inkluderet i oliefyrsservice fra OK?

​Den store serviceaftale og lille serviceaftale med OK's oliefyrsservice omfatter ikke:

• Reservedele
  • Reparation af el-installationer, cirkulationspumpe, shuntventil og andre dele af centralvarmeanlægget, der ligger uden for oliebrænder
  • Fejl på kedelautomatik, som styrer oliefyret
  • Påfyldning af vand på anlægget
  • Opstart ved tørløb, hvis du ikke er tilmeldt automatisk olielevering
  • Optøning af 'frosne' olieledninger
  • Arbejde i forbindelse med olieledninger og tank
  • Bundsugning af olietank

Vi foretager gerne reparationer og udskiftninger, men det sker efter regning.

Læs mere om OK's oliefyrsservice