Hvad er 'tillæg til servicevogn', og hvorfor betaler jeg for det?

​Tillægget dækker opretholdelse af varelager i bilen samt udgifter til afprøvning/sikring af det måleudstyr, som montøren bruger under serviceeftersynet af dit oliefyr.

OK vælger at udspecificere tillægget, da det er et tillæg, alle vores kunder betaler, ligesom vi også udspecificerer de materialer, som f.eks. skiftes hos dig.

Læs mere om OK's oliefyrsservice