Hvordan finder jeg ud af, om jeg støtter sporten på mit OK Benzinkort?

Du kan se hvilken klub, du støtter med dit OK Benzinkort på Min OK under menupunktet 'Profil'. Støtter du endnu ikke en klub, er du velkommen til at ringe til os på 70 10 20 3370 10 20 33 – så hjælper vi dig.

Har du hentet OK Appen, kan du under 'Mig' og dernæst 'Sponsorstøtte' se, om du støtter sporten og hvem, du støtter. Støtter du endnu ikke en klub, kan du vælge hvilken klub, du vil støtte – både med dit OK Benzinkort og med MobilePay. ​​​​

Læs mere om OK Appen her