Hvor i OK-appen kan jeg se, om jeg støtter sporten?

Har du valgt at støtte en klub eller forening, kan du altid se i OK’s app, hvem du støtter. Når du er logget ind, vælger du ’Mig’ og derefter ’Sponsorstøtte’, og her kan du kan se, hvilken klub eller forening, du støtter.

Læs mere om at støtte sporten

Her kan du også ændre, hvilken klub eller forening, du vil støtte, ligesom du kan vælge en at støtte, hvis du ikke allerede gør det.

Husk, at du kan støtte sporten, både når du betaler med dit OK Kort i betalingsautomaten, og når du betaler med Dankort eller MobilePay i appen.

Læs mere om OK’s app