Hvor i OK Appen kan jeg se, om jeg støtter sporten?

Har du valgt at støtte en klub eller forening, kan du altid se i OK’s app, hvem du støtter. Når du er logget ind, vælger du ’Mig’ og derefter ’Sponsorstøtte’, og her kan du kan se, hvilken klub eller forening, du støtter.

Her kan du også ændre, hvilken klub eller forening, du vil støtte, ligesom du kan vælge en at støtte, hvis du ikke allerede gør det.

Husk, at du støtter sporten, både når du betaler ved at sætte dit OK Benzinkort i betalingsautomaten, og når du betaler med Dankort eller MobilePay i appen.

Læs mere om OK’s app