Hvordan logger jeg ind i OK-appen?

​Du logger ind i OK-appen ved at trykke på 'Mig' og så bruge den e-mail-adresse og den adgangskode, som du normalt bruger, når du logger ind på selvbetjeningen Min OK.

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du bestille en ny her​.

Hvis du ikke er oprettet i forvejen, vil du blive bedt om at indtaste dine oplysninger, når du har indtastet din e-mail - og så har du oprettet en profil i appen

Læs mere om OK's app

Mobiltelefon med OK's app med valg af tankstander på skærmen