Hvordan logger jeg ind i appen?

​Du logger ind i appen ved at trykke på 'Mig' og så bruge den e-mail-adresse og den adgangskode, som du normalt bruger, når du logger ind på Min OK.

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du bestille en ny her​.

Hvis du ikke er oprettet i forvejen, vil du blive bedt om at indtaste dine oplysninger, når du har indtastet din e-mail - og så har du oprettet en profil i appen.