Hvordan planlægger man en ladning med OK's app?

For at planlægge en ladning på din OK-ladeboks med OK's app skal du trykke på knappen ’Planlæg’, når du er ved din ladeboks og har OK's app åben. Herefter ser du et planlægningsskærmbillede.

Her kan du planlægge en opladning med følgende start/sluttidspunkter:

• Start nu – med/uden et givent sluttidspunkt
  • Start senere – med/uden et givent sluttidspunkt

Når du har indtastet ønsket tidspunkt for den planlagte ladning, skal du trykke på ’Gem’.

Herefter kan du se din planlagte ladning i infoboksen i appen.

Læs mere om hjemmeladning med OK-appen

Mere om OK Ladepakke