Hvordan genstarter jeg min ladeboks med appen?

Du kan nemt genstarte din ladeboks fra OK ved hjælp af OK-appen. Har du flere ladebokse, skal du først trykke på den ladeboks, som skal genstartes. Derefter trykker du på knappen 'Genstart ladeboks' i appen.

Tjek følgende:

• Tjek at der er strøm til ladeboksen og tryk derefter på ’Genstart ladeboks’ i OK-appen
  • Når LED-ringen på ladeboksen lyser grøn efter genstart, er den klar til opladning

Se også: Hvordan kan jeg se mit forbrug til hjemmeopladning i appen?

Bliv klogere på hjemmeladning