Hvorfor skal jeg have en profil?

Det er selvfølgelig helt valgfrit, om du vil have en profil i appen. Du kan altid tanke og vaske - også selvom du ikke har en profil.

Profilen giver dog adgang til nogle fordele, som du kan få glæde af:

• Gemmer både dit kort, din sponsorklub og dit Coop medlemsnummer på profilen - så hvis du f.eks. får ny telefon eller kommer til at slette appen, så skal du bare hente appen igen og så logge ind, så husker den dine informationer
  • Gemmer MobilePay-kvitteringer i appen​

Læs mere om OK's app her​​​​