Hvor kan jeg se min kvittering?

Når du har betalt via appen, kan du se alle dine kvitteringer direkte i appen under 'Kvitteringer'.

Hvis du har betalt med MobilePay, vil dit køb også fremgå af aktivitetslisten i MobilePay-appen. Se under 'Aktiviteter'.

Husk at hvis du betaler med dit OK Benzinkort i appen, kan du også kan få tilsendt en e-mail-kvittering på din tankning hos OK - helt gratis.​​​​

Tilmeld e-mail-kvittering på Min OK